Shaman’s Way

De pad van de sjamanen

De pad van de Sjamanen is een bron van bestaan ontworpen om uw hart te openen, waardoor elk individu een keuze aan paden heeft naar genezing uit het verleden, het heden en de toekomst. Uiteindelijk, Helen we ons zelf, waardoor elke persoon een vollediger, meer verrijkt leven heeft.

Visie

Het internet is uitgegroeid tot onze stam. In onze stam, zullen we deelnemen aan interessante kampvuren discussies het aanzetten naar de spirituele verbeelding. We zullen het programma combineren door inzichtelijke gedachten uit de moderne en oude sjamanistische praktijken, met krachtige trainingsprogramma’s. De weg van de Sjamanen is een levende en veranderende proces ter bevordering van het individu, met de aanmoediging vanuit onze stam om te groeien. Wij zijn toegewijd ter bevorderen van uw persoonlijke transformatie via onze unieke mogelijkheden voor snelle persoonlijke ontwikkeling, waar uw groei van de ziel en spirituele pad vooruitgang krijgt. Onze healers en zieners in een wereld die snel verandert.

Het programma leerlingwezen word begeleid door stichtingen met oude tradities vanuit de Sjamaanse oude heilige wijsheid. De paden van wijsheid worden een na de ander onderwezen. Het is een stap voor stap proces die we met u aangaan ter genezing van uw innerlijke zelf. De eerste wijsheid is om u zelf te zien en om anderen te begrijpen. We beginnen vanuit een formele pad de opleiding in de oude traditionele manieren.

Mission Statement

De pad van de Sjamanen, is een leer schap een gespecialiseerde opleiding voor persoonlijke transformatie door middel van actief, krachtig werken vanuit de voetsporen van onze voorouders. Onze toewijding is om een diepe begrip te creëren, vanuit de wijsheid en de leer van de spirituele wereld. Zoals het momenteel is en hoe het voor duizenden jaren bij onze voorouders is geweest.