Onze werkwijze

Onze werkwijze is heel simpel. Je stelt je vraag en wij proberen die zo goed mogelijk te beantwoorden. Vragen kunnen uiteenlopend zijn. Heb je misschien hulp nodig bij je subsidieaanvraag? Wil je een event organiseren, heb je een afstudeer/onderzoek vraag, wil je misschien deelnemen aan een van onze activiteiten? Bel of mail ons gerust of plan een afspraak in voor een telefonisch contact of een kopje koffie.

THE AMAZON maakt zich hard voor ondersteunende activiteiten (cursussen en themabijeenkomsten) voor inheemsen (of geïnteresseerden). Wij maken gebruik van actieve werkvormen, waarin wij mensen laten leren door uitwisseling van hun eigen ideeën en ervaringen.

Het delen van expertise doen wij verder via expertmeetings, werkconferenties en methodiekoverdrachten. Wij streven naar een effectieve samenwerking met andere bestaande inheemse organisaties omdat wij van mening zijn dat wij het verder schoppen als wij onze krachten en expertise bundelen.

Wil je snel gaan, ga alleen; wil je ver komen ga dan samen…

Van de honderden organisaties die zich op welke wijze dan ook bezighouden met inheemse (ontwikkel)vraagstukken, vervullen wij een belangrijke rol in het versterken van de (Surinaams)inheemse vertegenwoordiging in regionale en (inter)nationale netwerken. Bij de ondersteuning en ontwikkeling van nieuwe initiatieven en -activiteiten werken wij gebiedsgericht: aansluitend bij de bestaande structuur en -vraag.

NEEM VOOR SAMENWERKING VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!