Onze medewerkers

Wij stellen ons graag aan u voor

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers. Elke medewerker heeft een specialisme. Sommigen zijn tijdelijk per project of organisatie aan ons verbonden anderen blijvend.

Wij zijn allen, stuk voor stuk, gewend te luisteren en hebben ervaring met coachen, trainen en begeleiden van anderen, zowel vrouwen, mannen als kinderen/jongeren. Wij ondersteunen particulieren, maar ook organisaties bij verschillende vraagstukken op inheems gebied. Zo begeleiden wij HBO/WO studenten bij hun afstuderen en regelmatig is er vraag naar individuele begeleiding ten behoeve van uiteenlopende (persoonlijke) vraagstukken op o.a. spiritueel, financieel gebied.

Onze partners in het werkveld bevinden zich op allerlei niveau: bestuurders/beleidsmakers, professionals, sleutelfiguren, opleidingsinstituten, scholen, maar ook individuen. Wij hebben een zeer groot en breed netwerk in uiteenlopende gemeenschappen en circuits. Mede daardoor kunnen wij inspelen op actuele wensen en behoeften.

Welkom bij THE AMAZON, welkom bij jezelf!

 

Jennifer Ebecilio Founder

jennifer@the-amazon.org

Jennifer Ebecilio, initiatiefnemer van het eerste uur, geboren in Den Haag. Dochter van een Creoolse moeder en een Inheemse moeder afkomstig van Powakka (Arowak). Jennifer is moeder en zelfstandig Arbeid & Organisatie adviseur.

Jennifer verbindt graag. Jong en oud zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dat geldt volgens Jennifer voor alle denkbare (ogenschijnlijke) tegenstellingen zoals o.a. zwart/wit en man/vrouw. Jennifer is van mening dat als men met initiatieven en organisaties meer met elkaar zouden samenwerken, er meer bereikt zou kunnen worden voor en met de inheemsen.

 


Daisy Roefs – Ambassadeur

daisy@the-amazon.org

 

 

 

 

 

 


Johan Janssen – Fotograaf, projectmedewerker

Informatie volgt…

 

 

 

 

 


Peter van der Bosch – Ambassadeur