Voices of the Earth – 50 Years of Indigenous Resilience bij het Volkenkundig Museum in Leiden

Op zondag 15 september 2019 vierden wij het 50 jarig bestaan van het Nederlands Centrum voor Inheemse Volken (NCIV) bij het Volkenkundig Museum in Leiden. Het dag vullende programma wordt ingewijd met een ceremonie op de binnenplaats, gevolgd door lezingen en panelgesprekken over ‘indigenous identity’ en ‘indigenous wisdom’, workshop sessies over verschillende inheemse culturele expressievormen en muzikale omlijsting met dans door verschillende inheemsen van over de hele wereld.

Voices of the Earth vindt plaats in de Grote Zaal op de eerste verdieping van het museum en in het prachtige Paviljoen in de tuin.

 

Alles was aanwezig: gezelligheid, warmte, muziek, een lekker drankje …. Via deze weg wilt the Amazon Yakua bedanken en natuurlijk ook iedereen die aanwezig was, en…. wie weet tot volgend jaar weer ;-)

Facebook: Yakua Kamakong